• Autolomalla

  Vuokraamalla matkailuauton meiltä saat maksimaalisen liikkumisvapauden. Lomaasi ei ole sidottu erilaisiin varauksiin (hotelli, lentokoneet, junat jne.) tai reittiaikatauluun vaan voit muuttaa suunnitelmia lomasi aikana mielesi mukaan, vaikkapa sään perusteella. Asiakkaanamme et ole riippuvainen verkkovirrasta vaan matkailuautomme ovat varusteltuja aurinkopaneelijärjestelmillä, joten saat virtaa siellä missä ikinä lomailetkin.

  Sinun ei myöskään tarvitse miettiä majoituspaikkasi sijaintia ja etäisyyttä nähtävyyksistä, laskettelurinteistä, hiekkarannoista, vaellusreiteistä, kalastuspaikoista tai muista aktiviteeteistä vaan voit majoittua niiden välittömässä läheisyydessä tai liikkua helposti matkailuautolla ja vielä siten, että kaikki tarvittava on aina mukanasi. Matkailuautolla reissaat kätevästi myös sukulaiskierrokset ilman epämukavia majoitusjärjestelyjä.

  ULKOMAILLA

  Mikäli suuntaat matkailuautoillamme ulkomaille, ilmoitathan kohdemaistasi meille jo varaushvaiheessa. Matkailuautoillamme voi matkustaa rajoituksetta ilman erillistä korvausta pohjoismaissa. Pohjoismaiden ulkopuolelle matkustaessasi tarvitset Green Cardin, jonka hankkiminen onnistuu kätevästi meidän kauttamme. Autojen vakuutusehdoissa on pohjoismaiden ulkopuolelle matkustettaessa maakohtaisia poikkeuksia, jotka käymme aina asiakkaan kanssa läpi jo varausvaiheessa. Huomioithan, että autoillamme ei voi matkustaa Venäjälle, Valko-Venäjälle eikä Moldovaan.

  Matkailuautomme

  Uudet matkailuautomme on kattavasti varusteltuja. Ne ovat kuin hotellisviittejä varusteltuna ylellisillä sängyillä (tarvittaessa liinavaatteineen varusteltuna) enintään 6 hengelle ja jopa kaksin pöytäryhmin. Kaikista autoistamme löytyvät myös suihku- ja wc-tilat, tasokas keittiö, jääkaappi, pakastin, integroitu mikroaaltouuni sekä televisio. Matkailuautoissamme on runsaasti säilytystilaa. Lisäksi kaikki automme on varusteltu 4:n polkupyörän pyörätelineillä, joten voit joko vuokrata meiltä tai ottaa omat pyörät mukaan lomallenne.

  Jos taas harkitset oman matkailuauton hankintaa, voit ensin vuokrata vastaavan matkailuauton meiltä ja tutustua autolomailuun vaikkapa pitkän viikonlopun ajan, jotta kokemuksen jälkeen voit turvallisin mielin tehdä päätöksen oman auton hankinnasta tai tulevista vuokrauksista.

  Vuokraamalla auton meiltä, olemme tavoitettavissa ja tukena 24/7 lomasi aikana. Lisäksi tarjoamme Teille kuljetuksen Helsinki-Vantaan lentoasemalta suoraan matkailuauton luo tai säilytämme autoanne vuokrauksen ajan alueellamme.